Accident în Pucioasa: Șofer pierde controlul, intră în coliziune și ajunge într-un șanț

0
33

Accident rutier în orașul Pucioasa

Poliția din cadrul Poliției Orașului Pucioasa a fost sesizată de un bărbat de 46 de ani din Fieni cu privire la un accident rutier produs pe strada Independenței. În urma investigațiilor preliminare, polițiștii au stabilit că un bărbat de 46 de ani din Pucioasa, în timp ce se afla la volan într-un autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un alt vehicul parcat regulamentar.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani a pătruns într-o curte aflată în apropiere, unde a avariat o porțiune din gard și a ajuns într-un șanț. Conducătorul auto implicat în accident a suferit leziuni ușoare și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele producerii evenimentului rutier. De asemenea, vor fi dispuse măsurile legale ce se impun în urma finalizării investigațiilor.

Accidentul a generat perturbări temporare ale traficului rutier în zona respectivă, însă circulația a fost reluată în parametri normali după finalizarea activităților polițienești la fața locului.

Incidentul evidențiază importanța respectării regulilor de circulație rutieră și a conduitei preventive a conducătorilor auto pentru a evita producerea unor evenimente nedorite care pot avea consecințe grave. Poliția reiterează apelul către toți participanții la trafic de a manifesta prudență și responsabilitate pentru siguranța tuturor.