Avantajele unei căzi freestanding de la Bella Casa

0
1054
Avantajele unei căzi freestanding de la Bella Casa

Datorită tehnologiilor moderne, modelele de căzi freestanding pot fi achiziționate în funcție de orice gust. O cadă aleasă corespunzător va aduce plăcere estetică și va fi practică pentru toate persoanele, chiar și pentru persoanele în vârstă și familiile cu copii mici. Deoarece materialele din care sunt fabricate astfel de căzi sunt de obicei destul de grele datorită densității lor, este mai bine să calculezi din timp dacă podeaua din baie va rezista greutății. Unele modele, cum ar fi, de exemplu, o cadă freestanding din fontă, sunt mult mai grele decât căzile încorporate sau alte tipuri de căzi. Atunci când umpli cada cu apă, greutatea va crește semnificativ. Pentru cei care încă se îndoiesc de capacitatea podelei de baie de a suporta o greutate, recomandabil este să cumperi căzi freestanding din acril Bella Casa. Costul căzilor freestanding este, desigur, mult mai mare decât cele simple încorporate, dar acest lucru nu îi oprește pe iubitorii de interioare luxoase, să aleagă astfel de modele.

Avantajele unei căzi freestanding Bella Casa

O cadă freestanding Bella Casa prezintă luxul și gustul proprietarului, permițându-i să se joace cu culori și stiluri în același spațiu. Multe forme, materiale și soluții de culoare pot face dintr-o baie, cea mai modernă încăpere din casă. Amplasarea unui astfel de model de cadă este posibilă în orice parte a băii: lângă perete sau insular. Principalul lucru este să îi fie furnizată apa. Baia poate fi instalată pe picioare, standuri speciale și podium. Orice opțiune va părea estetică. Forma, materialele, culoarea și dimensiunea căzii sunt limitate de bugetul și dorințele tale.

Cada freestanding Bella Casa este oferită clienților într-o varietate de forme. Dar, în majoritatea cazurilor, aceștia aleg forma ovală pe podea, în stil modern sau clasic. Cada de baie poate fi realizată dintr-o mare varietate de materiale, însă cele mai fiabile, sunt căzile de baie freestanding Bella Casa din material acrilic premium, de diferite forme și culori. În plus, designerii realizează diferite modele pentru cei cărora le plac să-și exprime gusturile individuale. Aici gama de materiale pentru fabricație se extinde.

Gama de culori a căzilor freestanding

Gama de culori este, de asemenea, destul de extinsă, existând și opțiuni în culori diferite. Chiar și forma unei căzi independente poate fi aleasă în aproape orice formă, cum ar fi dreptunghiulară, rotundă sau ovală. Căzile de baie freestanding Bella Casa din acril premium se disting printr-o varietate specială de forme. Ar trebui să acorzi o atenție suplimentară alegerii unui mixer pentru o cadă freestanding. Mixerele de podea sunt ideale, iar culoarea lor este adesea aleasă în conformitate cu restul accesoriilor băii. Robinetul de apă pentru cada freestanding Bella Casa ar trebui ales, astfel încât, să servească drept completare originală a designului. Modelele moderne sunt în mare parte montate pe perete sau pe podea. Această opțiune arată foarte elegant atunci când robinetul este montat pe marginea căzii, dar acest lucru nu este prevăzut pentru toate modelele. De exemplu, căzile freestanding din acrilic oferă un spațiu sub cadă, pentru a ascunde țevile așezate sub ea, deoarece nu este întotdeauna plăcut ochiului, ca acestea să se vadă de sub ea.