Beneficii inchiriere auto de la companii locale fata de companiile internationale

0
860
Beneficii inchiriere auto de la companii locale fata de companiile internationale

Multi oameni cred ca serviciile de inchiriere auto nu sunt prea populare si gresesc, deoarece exista cazuri in care nu te poti descurca fara o masina. De exemplu, daca ti s-a defectat masina, iti este incomod sau dificil sa calatoresti cu transportul public. Singura cale de iesire din aceasta situatie, este sa inchiriezi o masina de la o firma de inchirieri auto Bucuresti. Desigur ar trebui sa tii cont de faptul ca o firma locala are o valoare a garantiei mai mica de 2-3 ori fata de companiile internationale, care practica preturi mari pentru garantiile auto. Acum, pe piata serviciilor, sunt din ce in ce mai multe firme cu masini de inchiriat Bucuresti, locale, care au preturi mai accesibile si isi mentin calitatea, pentru a nu-si strica reputatia pe piata inchirierilor auto.

Avantaje ale inchirierii auto Bucuresti

Pret flexibil. Este posibil sa inchiriati orice masina din diferite categorii de pret. Daca marca masinii nu este importanta pentru tine, poti alege o masina bugetara. Pe site-ul unei firme locale de inchirieri auto Bucuresti, poti afla mai multe  despre costurile de inchiriere ale unei masini. In functie de preferintele, gusturile si cerintele tale, poti alege o masina de orice nivel, clasa si scopul inchirierii.

A inchiria o masina de la o firma locala pentru o perioada de cateva zile, este mult mai profitabil decat sa inchiriezi o masina de la o firma internationala, deoarece valoarea garantiei este mult mai mica, uneori chiar si de 2-3 ori fara de o firma internationala, iar plata pentru fiecare kilometru este, de asemeni complet neprofitabila la firma internationala.

O gama larga de masini. Majoritatea companiilor de inchirieri auto Bucuresti au o flota mare de vehicule de diferite marci si capacitati. De asemenea, poti sa inchiriezi chiar si o masina scumpa, pe care ai visat sa o conduci, dar nu ti-ai permis sa achizitionezi una. Pe langa faptul ca poti inchiria si poti conduce diferite masini, ai putea sa te decizi la alegerea propriei masini, daca intentionezi sa o achizitionezi. De asemenea, este posibil sa inchiriezi masini pentru procesiunea unei nunti.

Toate masinile sunt in stare tehnica buna. Nu trebuie sa iti faci griji pentru starea tehnica a masinii. Toate masinile care sunt inchiriate sunt supuse inspectiei dupa fiecare client, putand fi sigur ca echipamentul inchiriat nu se va defecta si nu te va pune intr-o situatie neprevazuta.

O inchiriere de o zi este de 24 de ore din momentul in care primesti masina. Daca autoturismul este returnat mai devreme sau mai tarziu decat data prevazuta in contractul de inchiriere, ar trebui sa anunti reprezentantul firmei de inchirieri auto Bucuresti, cu cel putin 12 ore inainte.