Cabina foto este o sursa importanta de amintiri.

0
814
Cabina foto este o sursa importanta de amintiri.

Cabina foto este produsul care te poate ajuta sa iti creezi un eveniment de neuitat.Traim intr-o epoca moderna in care totul se misca cu viteza iar oamenii isi doresc sa aiba parte de cat mai multe fotografii intr-o perioada scurta de timp. O cabina foto va aduce intotdeauna o nota unica evenimentului tau si te va ajuta sa iti distrezi invitatii.

Marea majoritate a invitatiilor sunt atrasi de acest produs deoarece este singurul care ii ajuta sa isi creeze amintiri frumoase. Pe langa faptul ca poti avea parte de fotografii standard mai poti realiza si fotografii amuzante sau sexy purtand diferite masti. Cu totii adoram ideea de a face ceva inedit si de a incercat cat mai multe produse astfel incat pozele noastre sa fie amuzante.

Vrei sa aflii care sunt principalele criterii pe care sa te bazezi in momentul in care alegi o cabina foto? Afla numaidecat in cele ce urmeaza:

  • Printuri nelimitate – este foarte important ca pe parcursul evenimentului sa se poat tipari foarte multe poze. Este foarte important ca numarul de fotografii sa fie nelimitat astfel incat invitatii tai sa se poata bucura cu adevarat de aparat.
  • O imprimanta buna pentru fotografii – un principiu de baza este calitatea deoarece fotografiile se pot pastra in cea mai buna stare peste ani. Pozele isi pierd calitatea destul de repede in timp de aceea ai nevoie de o imprimanta calitativa. Viteza este un alt element important. Cu cat pozele sunt printate mai repede cu atat invitatii tai vor fi mai multumiti. Cele mai calitative cabine foto pot scoate 5 poze de 10×15 pe minut.
  • Recuzita haioasa pentru poze – accesoriile sunt cele care fac pozele mult mai amuzante. Ochelari imensi, palarii de cowboy, pirat , palarii sau fel de fel de urechiuse vor face fotografiile mult mai amuzante.
  • Sursa de lumina calitativa – pentru ca fotografia sa fie perfecta este obligatoriu ca sursa de lumina sa fie puternica.
  • Lake view – este optiunea prin care invitatii se pot vedea ca intr-o oglinda atunci cand fac poze. Este un aspect important deoarece invitatii isi vor da seama cum ies in poze.
  • Primirea pozelor si in format digital – este un plus care se va dovedi a fi in avantajul tau. Prin aceasta functie atat tu cat si invitatii tai va veti putea bucura de poze.
  • Green Screen – este fapt un fundal verde pe care Cabina foto il inlocuieste cu o fotografie de fundal aleasa de tine.