Ce presupune procesul de inchieriere masini?

0
927
Ce presupune procesul de inchieriere masini

Piata rent a car de la noi din tara s-a diversificat in mod impresionant in ultimii ani. Gratie interesului acordat de oameni pentru masinile de inchiriat si numarul de intrebari legat de acest proces a crescut substantial. Pentru un plus de siguranta este important sa cunosti absolut tot ce presupune un contract de inchiriere. Oamenii obisnuiti care inca nu au apelat la rent a car au nevoie sa stie cum pot inchiria o masina fara probleme, au nevoie de un punct de plecare informational. Inchiriatul unei masini presupune anumite costuri. In acest articol urmeaza sa va oferim cateva informatii clare cu privire la intregul proces de inchiriere auto.

Cum se poate inchiria o masina?

Una din cele mai frecvente intrebari din segmentul rent a car. Interesul crescut pentru acest tip de serviciu a marit si necesitatea unei mai buni intelegeri a intregului proces de inchiere a unei masini. Oricine poate inchiria fara probleme o masina, fara batai de cap, la preturi mai mult decat accesibile. Firmele rent a car trebuie sa depuna eforturi pentru ca intregul proces de inchiriere auto sa fie unul transparent si sa nu includa clauze numeroase.

Actele necesare inchirierii unei masini

Fiecare firma in parte dispune de propria politica atunci cand vine vorba despre inchirierea unui autoturism. In cazul in care ai decis ca ai nevoie de servicii rent a car atunci vei avea nevoie de doua acte importante si anume un act de identitate valid sau un pasaport valid si bineinteles permisul de conducere.

Mașina inchiriata vine deja cu plinul facut?

Numeroase sunt cazurile in care clientii nu stiu daca trebuie sa faca sau nu plinul cu benzina sau motorina pentru masina inchiriata. Exista firme care ofera masina cu plinul facut, altele nu, depinde de firma pentru care ai optat. Cu toate acestea, obligatia clientului in momentul in care returneaza masina este aceea ca rezervorul sa fie tot plin.

Cum se preda masina inchiriata?

Atunci cand masina inchiriata se preda lucrurile sunt cat se poate de simple, nimic complicat. In contract se vor specifica data, locul si ora la care masina va fi predata la sediul firmei. Date stabilite in comun in momentul inchirierii impreuna cu un agent. In plus, trebuie sa tii cont de faptul ca serviciul de predare si de livrare al masinii este disponibil la cerere. Eventualele cereri de livrare sau de predare se vor trimite cu 24 de ore in avans pentru ca agentul sa poata raspunda fiecarui caz in parte, in functie de circumstante.