Servicii deratizare București

0
1184
Servicii deratizare București

Dacă aveți probleme cu rozătoarele și doriți să faceți o deratizare eficientă este bine să știți că în lunile reci este cea mai indicată perioadă pentru efectuarea unor astfel de intervenții. Datorită temperaturilor scăzute și accesului redus la sursele de hrană, rozătoarele sunt vulnerabile și pot fi mai ușor eliminate. Dacă sunteți din București și aveți nevoie de servicii specializate de deratizare București vă recomandăm să apelați la sfaturile și intervenția unor specialiști de la o companie cu experiență și recomandări, precum este Igiena Serv.

Prevenirea și eliminarea dăunătorilor, fie ei rozătoare, gândaci sau orice alt tip, este o obligație pentru orice persoană juridică sau fizică. Fie că vorbim de o instituție, de o unitate alimentară, de un subsol de bloc, de un cămin studențesc sau de orice tip de imobil, prevenirea și combaterea rozătoarelor este operație necesară, ce trebuie efectuată cu regularitate și periodic. Apariția și dezvoltarea acestor dăunători este o chestiune de sănătate publică, aceste rozătoare fiind purtătoare de boli transmisibile bacteriene, parazitare și virotice, care îi pot afecta atât pe oameni, cat și pe animale.

Ori de câte ori vă confruntați cu apariția și înmulțirea rozătoarelor nu lăsați această problemă să se agraveze. Recurgeți imediat la mijloace adecvate și eficiente, furnizate de firme cu experiență și soluții adecvate. Dacă interveniți la timp cu o deratizare sau o dezinsecție potrivite, rezultate obținute pot fi pe termen lung.

igiena serv ano ddd dezinsectie deratizare dezinfectie

Compania Igiena Serv, în calitate de membru activ al A.N.O.DDD (Asociația Naționala a Operatorilor și Distribuitorilor în Dezinsecție, Deratizare și Dezinfecție) oferă servicii profesionale de combatere a dăunătorilor și soluții optime pentru prevenirea apariției lor. Societatea dispune de toate mijloacele necesare pentru a elimina focarele de infecție reprezentate de rozătoarele nocive și furnizează servicii de eficiență maximă, cu rezultate de durată!

Apelați cu încredere la echipa de profesioniști de la Igiena Serv pentru deratizare București!